Mesajul IPJ B-N pentru elevi, profesori și părinți, transmis de d-ra Subinspector de Poliție Oniciuc Cosmina Ștefania

Mesajul IPJ B-N pentru elevi, profesori și părinți, transmis de d-ra Subinspector de Poliție Oniciuc Cosmina Ștefania
”Dragi elevi și părinți,
Începutul anului școlar 2021-2022 ne găsește în fața unor noi provocări, pe care suntem însă convinși că le vom depăși împreună.
Pandemia a generat situații atipice, pe care a fost nevoie să le gestionăm printr-un efort comun și coordonat între instituțiile statului din domeniul sanitar, educațional, ordine publică, situații de urgență, alături de autoritățile locale.
MAI, prin structurile sale, s-a aflat în prima linie în toată această perioadă și va continua să fie o parte a acestui parteneriat care, odată cu reluare cursurilor în format fizic, trebuie consolidat spre binele și siguranța tuturor.
Astfel, efectivele MAI se vor implica activ în protejarea dvs, prin prezența sporită pe teren în proximitatea unităților școlare, mai ales prin structurile de siguranță școlară și rutieră de prevenire și suport, de ordine publică, precum și prin celelalte unități cu atribuții în prevenirea situațiilor de urgență.
Revenirea la școală se produce după o perioadă dificilă pentru toată lumea, dar mai ales pentru elevi. Ne dorim cu toții ca ritmul vieții să revină la normal, dar acest lucru se poate obține doar prin comportamente responsabile față de semeni.
Structurile MAI sunt parte din comunitate și, de aceea, avem datoria datoria de a ne implica serios în educația tinerei generații. Aceia dintre noi care participă la acest eveniment, indiferent de ipostaza în care se află, sunt primii responsabili de destinul și de formarea acestor tineri și este necesar să o facă cu seriozitate.
Dragi elevi, știm că acest an școlar este diferit, mai ales prin prisma regulilor sanitare care trebuie respectate, însă suntem convinși că vom trece cu bine și peste această perioadă. Vă mulțumim că înțelegeți acest lucru și respectați regulile și recomandările noastre.
Stimați profesori și părinți, vă asigurăm că suntem alături de dvs și ne dorim o colaborare eficientă pentru a parcurge un an școlar în siguranță, pe tot parcursul său, nu doar la debut. Suntem aproape de dvs, astfel încât școala să fie un spațiu sigur, dedicat studiului și performanței educaționale.
Dragi elevi și profesori, vă dorim mult succes și un an școlar cu rezultate care să vă aducă satisfacție!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *