Încă un sfârșit de an școlar pentru Scafandrul Piraat, Eduard cel neînfricat care a absolvit clasa a XI-a

Încă un sfârșit de an școlar pentru Scafandrul Piraat, Eduard cel neînfricat care a absolvit clasa a XI-a.
Vreau să mulțumesc cadrelor didactice de la Liceul Tudor Jarda Bistrita pentru grija, atenția și înțelegerea pe care o demonstrează de 11 ani.
Pentru părinții care nu sunt în situația noastră poate e greu de înțeles cât e de important, esențial practic, pentru un copil special să aibă în permanență suport școlar, programe adaptate și dragoste necondiționată din partea profesorilor.
Anul acesta am învățat, printre altele, o abilitate de viață esențială, și anume să meargă la școală singur, cu taxi sau autobuz. Da, a întârziat de multe ori, da, în unele zile a fost prea obosit pentru a frecventa cursurile, da, a avut programa adaptata la aproape toate materiile, iar asta nu ar fi fost posibil fără efortul școlii.
Sincer, nu știu cum să vă mulțumesc destul tuturor că ne sunteți alături!
Aș enumera câțiva profesori anume, dar nu pot. Pentru că absolut tot colectivul școlii, de la personal auxiliar la direcțiune s-au purtat de nota 10! Mulțumiri foarte speciale doamnei profesor Lidia Pavăl care cu eforturi uriașe a scos din el un pianist pe măsura talentului.
Fac postarea asta cu mare drag, cu speranța că anul viitor vom trece cu bine peste Bacalaureat iar puiul meu va putea să își urmeze visul de a merge la Conservator.
Ana Dragu

https://www.facebook.com/ana.dragu/videos/1053331148651378


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02CskMxzt2X8aD6D51jgaSDeZgNgMfrZ5NNvjMFCko4QKX5hqHDLhJvKCdoL8Eco4Ll&id=100003367674456&sfnsn=mo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *