Este final de an și vremea premierii celor mai buni elevi bistrițeni

Este final de an și vremea premierii celor mai buni elevi bistrițeni.
Alexandra Nicoară, elevă la profilul pedagogic al LMTJ, în prezent studentă la Media Digitală- UBB, pentru media 9.85 obținută la bacalaureat 2021, a fost unul dintre premianții Premiilor Municipiului Bistrița. O felicităm cu mândrie!
De asemenea, o felicităm și pe Diana Panci, a treia medie la bacalaureat pe județ, 9.86, tot de la profilul Pedagogic, în prezent studentă la Psihologie- UBB și educatoare la o școală din Apahida. Aceasta nu a putut fi premiată deoarece nu are domiciliul în orașul Bistrița.
Suntem mândri și de două mici domnișoare de la profilul Muzică, elevele Maria Pop și Alesia Bătinaș, ambele din clasa a IV-a, care anul trecut au obținut burse și cele mai valoroase premii ale liceului, la concursurile naționale și internaționale, îndrumate de prof. Răzvan Vasile (vioară) și Melinda Deac (pian).
Desigur, dat fiind faptul că sunt competiții și ierarhizări, nu pot fi premiați toți elevii, deși în sufletul nostru cu toții știm că:
“E uşor să fii medic făcând doar injecţii cu botox la oameni sănătoşi.”
Suntem și mai mândri de “copiii de 7,50 şi de 8,50! Pentru că voi veţi ţine ţara pe picioare. Ceilalţi vor pleca, pentru că se vor considera prea buni pentru noi. Noi i-am învăţat asta.” text preluat»
Să înveți muzică, digitație și teorie muzicală online a fost greu, într-un an încercat pentru învățământul vocațional, și nu numai.
Felicitări profesorilor cu elevi «imperfecţi» care la fiecare pas, au încurajat !
Progresul individual și motivația intrinsecă sunt cele mai valoroase, raportarea la Media grupului lăsând mulți elevi muncitori și profesori dedicați, în afara topurilor.
Vă dorim tuturor momente în care meritele dvs să fie remarcate de cei dragi/ cei pe care îi valorizați. Urcușul să vă fie constant.
Felicitări tuturor!
🎶🎶🎶🎶🎶📚📚📚💡📚📚📚🎶🎶🎶🎶🎶

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *