CONCERT CRĂCIUN 2022

În 21.12.2022 la Sala Dacia, liceul nostru a susținut Concertul de Crăciun. A fost o zi de solstițiu de iarna și una plină de evenimente în premieră: Părinți care au interpretat alături de copiii lor de clasa I un moment de body percussion, toate ansamblurile școlii (de muzică tradițională, coruri, muzică de cameră) au fost prezente pe scenă, Orchestra liceului a fost formată exclusiv din elevi- profesorii i-au urmărit din public, s-a cântat la 2 și 4 mâini la pian, au fost interpretate piese de muzică clasică, jazz, primă audiție, muzică tradițională. A fost o desfășurare mare, per ansamblu peste 100 de elevi și 12 profesori de la specializarea Muzică , fiind prezenți pe scenă.

Îi felicităm pe toți cei implicați: elevi, profesori coordonatori, prezentatori și părinți. Prin amabilitatea Adrianei Văcar, elevă în clasa X B, pasionată de fotografie, puteți descărca peste 420 de poze de la link-ul de mai sus. Vom posta ca poză de copertă a paginii noastre de fb una dintre fotografiile ei.

Vă lăsăm să vă bucurați de concertul de aseara și prin intermediul clipurilor video. Să aveți parte de Sărbători minunate!

https://www.facebook.com/LiceulTudorJarda/posts/pfbid02cXyucYmzUpFYW5ddBNqhhcQqRevtH999FAUph4Fy91nhrNUkwSHXPnUGh35udFNal

https://www.facebook.com/LiceulTudorJarda/posts/pfbid02E7AvKsLPst7ar7948ZazmcDFco9zAmCgY1NsNsXLuKdRZGVGgDcUXHDyhZigv11pl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *