Chiar dacă sărbătorim Ziua Mondială a Teatrului în 27 martie, Liceul Tudor Jarda a sărbătorit și în acest weekend, prin 9 dintre elevii săi, implicați în 3 concursuri de teatru

Chiar dacă sărbătorim Ziua Mondială a Teatrului în 27 martie, Liceul Tudor Jarda a sărbătorit și în acest weekend, prin 9 dintre elevii săi, implicați în 3 concursuri de teatru, două regionale și unul județean.
La concursul “Să ne cunoaștem prin teatru” organizat la Craiova, elevele Fetti Sonia, Șot Ionela și Bor Valentina au obținut, la secțiunea video, premiile II și III.
La concursul “Shakespeare, we love”, de la Ialomița, Anda Magherusan a luat premiul I la secțiunea sonet, alături de Eliza Filipoiu (II) și Valentina Bor (II). La același concurs, la secțiunea de Creative Writing, elevii Ionela Șot, Miguel Silaghi și Denisa Pop au obținut premiul II.
Pe plan județean am fost prezenți la concursul de teatru de la Mariselu unde Sonia Fetti a fost premiata cu locul I la secțiunea monolog, alături de Denisa Pop (mențiune), iar la secțiunea trupe, Horia Tripon, Nicoleta Pop și Denisa Pop au obținut locul II.
Well done, team!
All the world’s a stage, but we are very good players! (Alina Tomi)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *