Cadouri la Centrul Comunitar pentru Tineret

,,E veselie și e cânt
În casa ta acum,
Dar nu uita când ești voios,
Române, să fii bun!”
De la aceste versuri am pornit, astfel, noi, Clasa a 10a B, în misiunea noastră de a face câțiva copilași fericiți.
,,Misiunea” a constat în a face mici cadouri, din puținul nostru, copiilor sărmani care nu dețin atât de multe lucruri precum o facem noi.
Am pus mână la mână și, astfel, s-au strâns o grămadă de cadouașe care de-abia așteaptă să fie deschise de către copilași.
În ziua de Marți, 7 decembrie, noi, clasa a 10a B, am mers împreună cu doamna diriginta să ducem cadourile la Centrul Comunitar pentru Tineret pentru ca de acolo acestea să fie trimise mai departe către copii.
,,Dar din dar se face rai” spunea o vorbă de demult, iar noi asta am făcut.
Toți colegii am fost încântați, bucuroși și recunoscători că putem aduce un zâmbet pe fața copiilor și datorită acestui lucru ne-am implicat foarte mult.
În acele cadouri nu se află numai lucruri materiale, ci și munca depusă de noi pentru a le face și iubirea și susținerea pe care le-o trimitem acelor copii.
La sfârșitul acelei zile ne-am simțit împăcați pentru că am avut posibilitatea să ajutam copiii, să facem câte un suflet fericit, recunoscători pentru tot ceea ce avem și bucurosi pentru că am petrecut timp cu colegii în aceasta activitate.
Cu sigurantă că puținul dăruit de noi a însemnat mult pentru ei și vom repeta aceasta experiență de fiecare dată când o să avem ocazia!
Ne bucurăm ca am putut face fericiți acești copii!
(Bor Valentina)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *